AGT

Bármilyen belső helyiséghez

Micsoda minőség, és micsoda áron. Ezek a szemet gyönyörködtető burkolatok tökéletesen passzolnak akár egy lakókörnyezethez, akár egy irodához, vagy bármilyen egyéb belső helyiséghez, és most még akciósak is. Az AGT a parkettái testét adó HDF lemezeket saját maga gyártja, mert csak így látja biztosítottnak az általa támasztott magas minőségi elvárások megvalósulását.  

A természet sajátja

Az AGT laminált padlói azt a fajta harmóniát sugározzák, amely a természet sajátja, de természetesen egy modern, kényelmes otthon elvárásainak megfelelő módon. Ennek megfelelően hatékonyan áll ellen a foltoknak, a statikusságnak, a fizikai sérüléseknek, a természetes UV sugárzásnak és (24 órán keresztül) a víznek is. Kijelenthető tehát, hogy hosszú távú használatra készültek, amelyre a rájuk adott 20 év gyártói garancia jelent bizonyítékot, nem ígéretet. Ezek után a megnyerő, esztétikus küllem már igazán csak hab a tortán.   

Nem véletlen

Az AGT padlók gyártása minden fontosabb környezetvédelmi standardnak megfelel, nem véletlenül rendelkezik az összes fontos nemzetközi minősítéssel (E0, TSCA, EPD, CE, TSE, Blue Angel). A környezet fontos. Mindenkinek. Így nekünk is.

Armonia Large

Fedezze fel az olaszország partvidéki városainak atmoszférája által ihletett termékcsaládot, az Armonia Large-ot.

Magát a természetet hozza el otthonába színvilágával és felületi textúráival.

Ez maga a valódi fa esszenciája, elegáns, vad és időtlen.

Yoga

A helyiség Yogával van burkolva? Akkor lépjen be, és hagyja magát elvarázsolni.

Élvezze az eleven szépség kényelmét, a mértékletesen kialakított, kiegyensúlyozott dekorok szépségét.  A Yoga színvilága üde de egyben korszerű is.

Jöjjön el

Jöjjön el a Max City-be, az első emeletre, és nézze meg a teljes kollekciót élőben.